Siirry suoraan sisältöön

Kurssit ja tapahtumat

Ilmoittautuminen

Kursseille ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti Jäsenportaalin kautta. Ilmoittautumiset kursseille ja tapahtumiin ovat sitovia. Mahdollinen peruutus on tehtävä jäsenportaalissa ilmoittautumisajan puitteissa tai peruuttaminen sulkeutuu -ajan puitteissa, mikäli sellainen on asetettu. Maksun palautusta on erikseen pyydettävä sähköpostilla toimisto@hshml.fi. Laskun osoitus esim. työnantajalle ei valitettavasti enää ole mahdollista. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, minkä jälkeen jäsen voi hakea kulua sopimaltaan taholta.

Yhdistyksellä on tapana järjestää vuosittain 4-5 iltakurssia. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen jäsenen kanssa tapahtumissamme.

Kevään kurssit

ENSIMMÄINEN KOULUTUKSEMME on torstaina 21.3.24 klo 17-20, paikka Suu- ja hammaskeskuksen auditorio (Haartmaninkatu 1, 3.krs), johon sisäänkäynti Topeliuksenkadun puolelta.

Luennoitsijana protetiikan ja purentafysiologian kokenut kliinikko sekä kouluttaja EHL, HLT Peter Rusanen aiheenaan ”Kulunut purenta: Johtaako hampaiden kuluminen madaltuneeseen purentaan?” Luennolla käsitellään aihetta potilasvalinnasta purennan kuntoutukseen ja käytännön toteutukseen potilastapausten avulla.

Kurssin hinta on 75€. Sponsori Loisto-laboratoriot tarjoaa iltapalan.

Tervetuloa! Ilmoittautuminen jäsenportaalin portaali.hshml.fi tapahtumat-osion kautta viimeistään ke 13.3.24. Peruutus viimeistään 13.3.24.

TOISENA KOULUTUKSENAMME keväälle saamme toivottua jatkoa kipuluennolle.

Tiistaina 7.5.24 klo 17-20 EHL, HLT Laura Nykänen sekä EL, LT, suu- ja leukakirurgi Olli-Pekka Lappalainen pitävät yhteisluennon. Laura käsittelee bruksismia nykytiedon valossa ja Olli-Pekka kroonista kipua. Molemmat ovat kokoneita kliinikoita sekä kipupotilaiden kanssa työskennelleitä.

Hinta 75€ ja paikkana tuttu Suu- ja hammaskeskuksen auditorio (Haartmaninkatu 1, 3.krs), johon sisäänkäynti Topeliuksenkadun puolelta.

Ilmoittautuminen jäsenportaalin kautta viimeistään ma 29.4.24. Tervetuloa! Peruutus viimeistään 29.4.24.

Kevään tapahtumat

Kevätkokouksemme järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 24.4 klo 17-19 Näyttelykeskus WeeGeessä, osoitteessa Ahertajantie 5 (02100 Espoo).
WeeGee sijaitsee Espoon modernin taiteen museon, EMMAn, yhteydessä Tapiolassa.

Meille on varattu WeeGeessä Collection Kakkonen -näyttelyn opastus alkaen klo 17. Näyttelyssä on esillä kauppaneuvos Kyösti Kakkosen keräämä muotoilu- ja taide-esine kokoelma. Kokoelmassa on teoksia eri aikakausilta ja taiteilijoilta, niin kansainvälisiltä kuin kotimaisiltakin (mm. Alvar Aalto, Birger Kaipiainen, Kim Simonsson, Tapio Wirkkala).

Opastuksen jälkeen on kevätkokouksemme klo 18-19. Kokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutoksia. Tilaisuudessa tarjolla iltapalaa.
Tilaisuus on jäsenille maksuton.
Tervetuloa!
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.4.24. Ilmoitathan myös erityisruokavaliosi.

Valitettavasti kevätretkemme peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Syksyn tapahtumat

Ennakkotieto:

Olemme varanneet lippuja Helsingin Kaupunginteatterin Moulin Rouge -suurmusikaaliin syyskauden avajaisia silmällä pitäen.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten laittakaa päivämäärä torstai 3.10 klo 18.30 jo alustavasti kalenteriin.

Hinta välitarjoiluineen jäsenille 115€ ja avecille 125€. Ilmoittautuminen jäsenportaalin kautta. Avecien ilmoittautuminen sähköpostin kautta.