Siirry suoraan sisältöön

Kurssit ja tapahtumat

Ilmoittautuminen

Kursseille ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti Jäsenportaalin kautta. Ilmoittautumiset kursseille ja tapahtumiin ovat sitovia. Mahdollinen peruutus on tehtävä jäsenportaalissa ilmoittautumisajan puitteissa tai peruuttaminen sulkeutuu -ajan puitteissa, mikäli sellainen on asetettu. Maksun palautusta on erikseen pyydettävä sähköpostilla toimisto@hshml.fi. Laskun osoitus esim. työnantajalle ei valitettavasti enää ole mahdollista. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, minkä jälkeen jäsen voi hakea kulua sopimaltaan taholta.

Yhdistyksellä on tapana järjestää vuosittain 4-5 iltakurssia. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen jäsenen kanssa tapahtumissamme.

Syksyn kurssit

Syksyn tapahtumamme starttaa HSH:N ENSIMMÄINEN LUENTO & HANDS ON -kurssi torstaina 26.9. klo 17 alkaen Ebeling hammaslääkäreiden Kalasataman toimipisteen kabinetissa. Osoite Työpajankatu 10 A

Tarjolla kattava paketti teoriaa sekä käytännön ohjausta UUSINTAJUURIHOIDOISTA EHL Tapio Nurmen johdolla.
Hands on -välineet toimittaa Dentsply, joka toimii tapahtuman sponsorina. Myös iltapalaa tarjolla.

Mukaan mahtuu 23 ensimmäistä, joten älä kauaa aikaile vaan ilmoittaudu mukaan!
Ilmoittautuminen on auki kurssipäivään asti portaali.hshml.fi , mutta mikäli haluat varmistaa iltapalan itsellesi ilmoittaudu viimeistään 18.11. Ilmoitathan erityisruokavaliosi.

Kurssin hinta 120€, myös opiskelijoille.

Tervetuloa!

Syyskauden toinen kurssimme pidetään keskiviikkona 4.12. klo 17-20. Aiheena on: PERI-IMPLANTIITTI HALTUUN

Luennoitsijoina ovat parodontologiaan erikoistuvat hammaslääkärit Elina Salasuo (LitM) sekä Maria Mikkola ja sponsorina Straumann tarjoaa iltapalan. Kurssilla käydään läpi nykyhoitosuosituksia sekä kliinisiä potilastapauksia, joten luvassa tieteellistä päivitystä sekä vinkkejä miten toimia tulehtuneiden implanttien kanssa.

Hinta 75€ ja paikkana tuttu Suu- ja hammaskeskuksen auditorio (Haartmaninkatu 1, 3.krs), johon sisäänkäynti Topeliuksenkadun puolelta.

Ilmoittautuminen pidetään auki portaali.hshml.fi kurssipäivään 4.12.24 asti, mutta mikäli haluat varmistaa itsellesi iltapalan tulee ilmoittautuminen tehdä viimeistään tiistaina 26.11.24. Ilmoitathan erityisruokavaliosi.

Hinta 75€, Tervetuloa!

Syksyn tapahtumat

Olemme varanneet lippuja Helsingin Kaupunginteatterin Moulin Rouge -suurmusikaaliin syyskauden avajaisia silmällä pitäen.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten laittakaa päivämäärä torstai 3.10 klo 18.30 jo kalenteriin.

Hinta välitarjoiluineen jäsenille 115€ ja avecille 125€. Ilmoittautuminen jäsenportaalin kautta. Avecien ilmoittautuminen myös oman jäsenportaalisi kautta.

Ilmoittautuminen on auki portaali.hshml.fi !