Siirry suoraan sisältöön

Kurssit ja tapahtumat

Ilmoittautuminen

Kursseille ja tapahtumiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti Jäsenportaalin kautta. Ilmoittautumiset kursseille ja tapahtumiin ovat sitovia. Mahdollinen peruutus on tehtävä jäsenportaalissa ilmoittautumisajan puitteissa tai peruuttaminen sulkeutuu -ajan puitteissa, mikäli sellainen on asetettu. Maksun palautusta on erikseen pyydettävä sähköpostilla toimisto@hshml.fi. Laskun osoitus esim. työnantajalle ei valitettavasti enää ole mahdollista. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, minkä jälkeen jäsen voi hakea kulua sopimaltaan taholta.

Yhdistyksellä on tapana järjestää vuosittain 4-5 iltakurssia. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen jäsenen kanssa tapahtumissamme.

Kevään kurssit

ENSIMMÄINEN KOULUTUKSEMME on torstaina 21.3.24 klo 17-20, paikka Suu- ja hammaskeskuksen auditorio (Haartmaninkatu 1, 3.krs), johon sisäänkäynti Topeliuksenkadun puolelta.

Luennoitsijana protetiikan ja purentafysiologian kokenut kliinikko sekä kouluttaja EHL, HLT Peter Rusanen aiheenaan ”Kulunut purenta: Johtaako hampaiden kuluminen madaltuneeseen purentaan?” Luennolla käsitellään aihetta potilasvalinnasta purennan kuntoutukseen ja käytännön toteutukseen potilastapausten avulla.

Kurssin hinta on 75€. Sponsori Loisto-laboratoriot tarjoaa iltapalan.

Tervetuloa! Ilmoittautuminen jäsenportaalin portaali.hshml.fi tapahtumat-osion kautta viimeistään ke 13.3.24. Peruutus viimeistään 13.3.24.

TOISENA KOULUTUKSENAMME keväälle saamme toivottua jatkoa kipuluennolle.

Tiistaina 7.5.24 klo 17-20 EHL, HLT Laura Nykänen sekä EL, LT, suu- ja leukakirurgi Olli-Pekka Lappalainen pitävät yhteisluennon. Laura käsittelee bruksismia nykytiedon valossa ja Olli-Pekka kroonista kipua. Molemmat ovat kokoneita kliinikoita sekä kipupotilaiden kanssa työskennelleitä.

Hinta 75€ ja paikkana tuttu Suu- ja hammaskeskuksen auditorio (Haartmaninkatu 1, 3.krs), johon sisäänkäynti Topeliuksenkadun puolelta.

Ilmoittautuminen jäsenportaalin kautta viimeistään ma 29.4.24. Tervetuloa! Peruutus viimeistään 29.4.24.

Kevään tapahtumat

Kevätkokouksemme järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 24.4 klo 17-19 Näyttelykeskus WeeGeessä, osoitteessa Ahertajantie 5 (02100 Espoo).
WeeGee sijaitsee Espoon modernin taiteen museon, EMMAn, yhteydessä Tapiolassa.

Meille on varattu WeeGeessä Collection Kakkonen -näyttelyn opastus alkaen klo 17. Näyttelyssä on esillä kauppaneuvos Kyösti Kakkosen keräämä muotoilu- ja taide-esine kokoelma. Kokoelmassa on teoksia eri aikakausilta ja taiteilijoilta, niin kansainvälisiltä kuin kotimaisiltakin (mm. Alvar Aalto, Birger Kaipiainen, Kim Simonsson, Tapio Wirkkala).

Opastuksen jälkeen on kevätkokouksemme klo 18-19. Kokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutoksia. Tilaisuudessa tarjolla iltapalaa.
Tilaisuus on jäsenille maksuton.
Tervetuloa!
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.4.24. Ilmoitathan myös erityisruokavaliosi.

Kevätretkemme suuntautuu toukokuussa kukkien maailmaan.

Olemme varanneet Kukkatehtaan afterwork kranssisidontapajan torstaina 23.5.24 klo 17-19.

Tervetuloa tekemään opastuksessa oma ihana kranssi pienen syötävän&juoman sekä hyvän seuran merkeissä.

Kranssipaja järjestetään Kukkatehtaalla Teurastamon lähellä, osoitteessa Lautatarhankatu 6 (Helsinki). (HUOM! Alkuperäiseen tapahtumailmoitukseen oli eksynyt vahingossa Kukkatehtaan vanha osoite.)

Hinta 75€.

Ilmoittautuminen jäsenportaalin kautta, viimeistään su 12.5.24. Peruutus viimeistään 12.5.24.

Syksyn tapahtumat

Ennakkotieto:

Olemme varanneet lippuja Helsingin Kaupunginteatterin Moulin Rouge -suurmusikaaliin syyskauden avajaisia silmällä pitäen.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten laittakaa päivämäärä torstai 3.10 klo 18.30 jo alustavasti kalenteriin.

Hinta välitarjoiluineen jäsenille 115€ ja avecille 125€. Ilmoittautuminen jäsenportaalin kautta. Avecien ilmoittautuminen sähköpostin kautta.